petramallfors.blogg.se

Återblick 2014 pt1 Konfirmationen

Publicerad 2014-12-28 16:35:00 i ♡Allmänt♡,

I April åkte jag till Norwich i England på konfirmations läger i fyra dagar. Resan började med att vi åkte till Arlanda från Luleå Airport, och sen åka vidare till Heathrow efter det så väntades det 4 timmar i buss.(Med en toalett som inte fungerade och inte fick användas...) När vi kom dit så var det ett ställe utanför själva Norwich och det var som en liten by. Vi kunde inte ta oss själva in till själva Norwich utan när vi fick någon/några lediga timmar gick vi runt i byn och även till någon liten kiosk. Men vi hade många roliga aktiviteter.
På lägret så kom det på en av dagarna några brittiska ungdomar och hade aktiviteter med oss från Sverige, de flesta var ganska små(typ runt 10år) men det var några i min ålder, jag och några andra pratade och lärde känna Abi(som är med på en del av mina bilder.) Och vi träffade även henne dagen efter vid en Kyrka vid ett ställe som heter Cromer/Kromer(eller något sånt) där hon bor och efter det så följde hon med på stan inne i Norwich. Så även om vi inte fick träffa henne så länge så hann man ändå lära känna henne en hel del.
 
I ett av rummen där några bodde, så fanns det inget som gjorde så att fönster hölls öppet.. Men några kom på att man kan använda bibeln på mer än ett sätt.....
 
En gång så hörde vi en glassbil och vi typ sprang efter den medans några andra skrattade. Men hur gulligt är det inte med en rosa glassbil? 
Sen hemma i Sverige ca. 3 veckor senare var själva konfirmationen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Ny blogg: http://nouw.com/petramallfors/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela