petramallfors.blogg.se

Brighton dag 14

Publicerad 2015-06-29 19:27:13 i ♡Språkresa Brighton 2015♡,

Igår så fick man välja om man ville ha fritid eller åka till Eastbourne, och eftersom Wilma var sjuk så valde jag att åka till Eastbourne istället. Eastbourne var fint, det är lite som ett mini Brighton utan traffik och med mycket blommor. I Eastbourne skulle jag och några andra äta med det kom en fiskmås och attackerade mig. Fiskmåsen ville ha min macka men lyckades inte ta den, men den nuddade i mackan och stack klorna i mitt finger istället ":-)" så jag behövde ändå slänga mackan.
Igår kväll kom det en elev från Spanien som åker med STS, så imorse gick jag och Thea upp extra tidigt eftersom vi erbjöd oss att följa med henne till piren, där hennes grupp skulle samlas imorse.
 
Efter det så fick vi vänta i ungefär en timme inne i stan. Våran första aktivitet på förmiddagen var Hove museum som var rätt tråkigt faktiskt, inget som intresserade mig direkt. Efter det så var jag med Ellinor, Frida och med Wilma lite inne i stan innan vi behövde gå till lektionerna. Efter lektionerna var jag i stan ungefär en timme med Ellinor(och Frida lite) innan jag tog bussen hem. 
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, ikväll har våran aktivitets grupp "Ghost Walk" vilket alla som har gjort det har sagt att det är allmänt tråkigt och inte alls läskigt, så jag får väl se.
 
 
 
 
 
Fiskmåsen som attackerade mig ":-)"
 
 

Brighton dag 12

Publicerad 2015-06-27 22:30:49 i ♡Språkresa Brighton 2015♡,

Igår var vi på sea life center, som ligger mittemot piren, på eftermiddagen. Det var mest fiskar, vilket jag inte tycker är så jätte intressant, men dom hade även några (VÄLDIGT) stora sköldpaddor där bland annat. Det tog dock inte så speciellt länge att gå igenom allt, så det tog ungefär 50minuter. På kvällen så var vi vid stranden för att vi skulle grilla. Man fick gå ungefär klockan 9, så då gick jag och Emelie in till stan och satt på starbucks i någon timme.
 
Idag var vi i Oxford, vi gick inte runt och såg något universitet eller något sånt, utan vi fick  3 timmars fritid inne i stan där. Oxfords butiker är inte alls lika bra som de butiker i Brighton så jag tyckte att det blev lite tråkigt faktiskt. Det tog nästan tre timmar dit och sen tre timmar tillbacks, så det kändes bara väldigt onödigt.
 
 
 
 
 
 
 

Brighton dag 11

Publicerad 2015-06-25 19:02:56 i ♡Språkresa Brighton 2015♡,

Idag har det alltså gått mer än halva tiden här i Brighton. Det känns som att dom här 11 dagarna har gått så sjukt snabbt och jag älskar verkligen Brighton. Igår så hade vi först lektioner och sen hade vi som  köpt band till att åka åk-attraktionerna på. Dock så är jag så himla höjdrädd så jag åkte inte allt men det var ändå kul. På kvällen hade vi STS crazy games vilket bara var i typ 47 minuter, och sen sa våra ledare att eftersom vi har sköt oss så pass bra så fick vi åka in till stan/piren eller hem så länge vi var hemma i tid.
 
Idag så hade vi lektioner och sen besökte vi royal pavillion, vilket inte direkt var min typ av grej.
Nu ska jag snart äta middag och sen ta bussen till Piren.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Petra

Ny blogg: http://nouw.com/petramallfors/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela